Hoe kom ik aan lege dozen?

Tips om aan lege dozen te komen? Iemand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gratis in de supermarkt af te halen en tegen betaling verhuisdozen kopen in de bouwmarkten, Leen Bakker of Kwantum. Toegevoegd na 1 minuut: En via internet.

Bronnen:
http://www.dozenkopen.nl/

In de supermarkt staan vaak bakken vol....!

In de supermarkt hebben ze vaak een plek waar de lege dozen worden geplaatst. Hier mag je gratis dozen weghalen.

Vraag aan iedereen die je kent of zij nog verhuisdozen over hebben. Lekker groot.

gratis in de supermarkt verhuisbedrijven: kun je ze huren

Te koop bij elke bouwmarkt!

Als je zware dingen hebt gewoon bananendozen. Deze kun je wel 8 hoog stapelen,en je hebt weinig ruimte nodig. En in elke supermarkt gratis te krijgen.

Volle leeg gooien? ;-) Probeer eens bij een verhuisbedrif. Zij hebben vaak dozen die nog goed zijn maar niet meer commercieel ingezet kunnen worden. Waarschijnlijk kun je ze voor niets afhalen, of anders voor een kleine vergoeding.

Lege dozen... Het hangt ervan af hoe groot ze moeten zijn. Schoendozen....vraag eens aan familie of ze geen lege hebben. Kan je ook vragen aan een schoenenwinkel Andere dozen: supermarkten hebben er soms wel. (niet altijd), verhuisfirma's (maar ik vermoed dat dit enkel tegen betaling is)

wil veel lege dozen dan moet je naar de gamma, praxis, oid gaan en vragen voor lege dozen. Omdat ze elke dag vakken moeten vullen vraag je of ze de lege dozen voor je appart leggen. Het beste is de grootste bouwmarkt bij jou in de buurt. Succes verzekerd

Bij de lokale groenteboer heb ik ze ook wel eens gehaald. gewoon even vragen en hij bewaarde ze voor me.

Bij bedrijven die hun goederen aangeleverd krijgen in volle dozen en deze dan alvorens ze plat te stampen aan jouw geven. In de tijd dat je deze vraag opschrijft had je al een vrachtwagen vol lege dozen kunnen hebben.

Afgelopen zaterdag bij de aldi speciale verhuisdozen 5 voor 5,95 nog genoeg voorraad

Ondanks dat de tip al is gegeven om even bij de supermarkt langs te gaan, hier nog een extra tip. Bij een supermarkt krijgen ze bij een bananenvracht veel bananendozen binnen. Loop gewoon eens naar binnen en vraag of ze de dozen van de volgende vracht voor je willen achterhouden. Dat vinden de meeste supermarkten geen enkel probleem. Zorg dan wel dat je de dozen op dezelfde dag als de vracht kunt ophalen, dan kost het ze niet zo lang magazijnruimte en voorkom je dat een onwetende hulpkracht de dozen toch in de winkel legt.

Marktplaats. Ik heb indertijd voor de opslag voor de verhuizing iets van 100 dozen gekocht voor minder dan een euro per stuk. Groot, stevig, goed stapelbaar, ideale verhuisdozen, al zijn het beslist geen verhuisdozen. En - het belangrijkste - allemaal hetzelfde formaat. En naar alle waarschijnlijkheid zetten we ze binnenkort weer net zo hard op Marktplaats, want van de 100 zijn er nog zeker 80 in uitstekende staat EN leeg. Natuurlijk kun je ook gratis dozen krijgen door ze overal bij elkaar te hamsteren, en via makelaars of hypothekers kun je ook nog wel eens grote partijen dozen lenen of huren, maar die zijn dan niet je eigendom, dus voor een jaar spullen opslaan ofzo is het niet handig. Bovendien moet je dan op een of andere manier aan die figuur gebonden zijn. Het nadeel van supermarktdozen is dat ze allemaal een ander formaat hebben en vaak niet zo stevig zijn. Langs welke weg je dus het beste aan dozen kunt komen, hangt vooral af van het doel waarvoor je ze wilt gebruiken en de tijdsduur.

Naast genoemde opties kun je altijd contact opemen met een kartonage fabriek. Bij grote hoeveelheden, of specifieke kenmerken als gootte sterkte en soort.

ga bij de plaatsenlijke papierinzameling kijken en kieper alle volle dozen papier om je hebt er binnen de kortste keren tientallen kost niks en weinig moeite

ook zijn er dozen op de markt waar zwervers in kunnen gaan wonen : is dit mischien een soort doos waar u naar op zoek bent? of ben je meer op zoek naar een schoenendoos?

je kan het in een supermarkt vinden.

Meestal Bij Die bakken waar je die glazen flessen moet weggooien is ook een papierbak bij de papierbak pleuren mensen meestal wat kartonnen lege dozen weg. En ik zag er soms een paar waar zelfs statiegeld op stond 3euro! Maar die vind je pas als je erg geluk hebt!! En bij kelder in vuilnisplek

Uit een magazijn van bv een kledingzaak, daar kun je ze ook wel eens gratis mee krijgen.

bij verpleeghuizen hebben ze vaak grote dozen waar het incomateriaal voor bewoners in wordt bezorgt. Vraag bij de receptie of ze een oproep in verpleeghuis willen doen.

Supermarkt vragen.

Heb bij dierenarts gewerkt,veel dozen van voeders medicijnen etc.Ben ermee gratis verhuisd.

kijk eens op de sites 'gratis af te halen" of "gratis spullen" of snuffel bij meer tweedehands, gratis sites. hang een briefje op bij een supermarkt, liefst in of bij een nieuwbouwwijk! Daar wordt veel verhuisd!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100