Waar koop ik het beste een stogzuiger zonder stofzak?

En wat zijn de voor en nadelen zonder stofzak?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De beste stofzakloze stofzuiger is een dyson en die koop je bij Expert Toegevoegd na 2 minuten: voordelen van dyson : geen verlies in zuigkracht, 5 jr garantie aan huis, kan niet verstopt raken , nooit geen stofzakken kopen, nooit geen filters meer kopen. Nadelen : Zwaar, Stofbak minder hygienisch en moeilijker op te bergen.

bij het onderdelenhuis in apeldoorn dichtbij het paleis het loo

BIJ Karcher, is wel niet goeikoop !!!!!!

Ik heb een goedkope van het Kruidvat. Is best een lekker ding, maar het stofreservoir is erg klein en na 'n keer of vier zuigen moet je dat plastic filter ook omspoelen. Het drogen duurt lang.

je kunt wachten op een aanbieding van de lidl of aldi of de kruidvat maar neem meteen een degelijk goede stofzuiger zoals een dyson deze zuigen als een tierelier en je krijgt 5 jaar aan huis garantie 1 keer een investering en je bent er voor jaren vanaf Toegevoegd na 5 uur: de voordelen van een zakloze zuiger is dat je de opvangbak omschudt en je kunt door stofzuigerzakken zijn duur en je zult zien dat als je er 1 nodig hebt ze net op zijn en je verliest geen zuigkracht omdat hij niet door de stofzak heen hoeft te zuigen nadelen ik weet er zo vlug geen

Bronnen:
http://www.dyson.nl/

Op www.kieskeurig.nl kun je nagaan waar de stofzuiger het goedkoopst is. Dyson adverteert dat de zuigkracht bij stofzuigers afneemt als de zak vol raakt. Dat is echter pas op het allerlaatst. Gewoonlijk heb je er niet veel last van. Een stofzuigerzak is wel veel eenvoudiger te verwisselen en een stuk hygiënischer. Je kunt ook een vuilnisbak gebruiken zonder zak. Ik vind dat niet zo handig. De Aldi heeft prima stofzuigers. Als je die niet vertrouwt of je wil niet wachten op een aanbieding, kun je een een Siemens kopen. Die zijn als beste getest door de Consumentenbond en de zakken zijn goedkoop en overal verkrijgbaar.

Bronnen:
www.kieskeurig.nl

Deze stofzuigers zijn in heel veel aanbiedingen te koop, even googelen, aanbieding stofzakvrije stofzuigers De voordelen zijn; nooit meer dure zakken kopen beter voor het milieuD De nadelen; zelf leegkloppen duurder in aanschaf.

nooit kopen zo een ding : ja of je moet er toevallig een kado krijgen hee? maar de ouderwetse stofzuiger is gewoon ideaal : het stof en vuil dat zit veilig in de zak : je doet er drie maanden mee en als ie vol is dan worden je handen niet vies als je hem verschoont en ook je neus komt niet vol met stof te zitten maar ha ha ik geef toe : het lijkt een sprookje hee? de stofzuigerzak vrije machine zuiger? ha ha ha

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100