nagellak van de wastafel verwijderd met nagellak remover,krijg je dan een vlek?

Zonder aceton.

Weet jij het antwoord?

/2500

Keramieken wastafel kan wel tegen nagellakremover. Als die van marmer of natuursteen is. Eerst op onzichtbare plek uitproberen. Groet dangera

Nagellak is gemeen spul. Het is moeilijk te verwijderen zonder schade achter te laten. Nagellak lost op in aceton, maar we weten dat het gebruik van aceton toch risico´s oplevert. Gedroogde nagellak op gladde vlakken als parket en linoleum kunnen we eigenlijk alleen maar afdoende verwijderen door ze af te krabben. Met een beetje handigheid lukt dat in één handbeweging met een verfkrabber, een schraapstaal of een recht afgesneden stukje glas. De kale plek die overblijft maakt u goed schoon met zo weinig mogelijk water, waarna u de plek dik in de was zet. Na een poosje de overtollige was weghalen en opwrijven Inspuiten met deodorant op basis van alcohol kan ook helpen. Deze info komt van "Oma weet raad"

Niet doen, ik had ook nagellak op de pompbak gekregen en ik zeg het: spuit er haarlak op en veeg het weg met wat wc papier!!! Daarna spoel je je pompbak even uit met wat water. Dit is echt de beste manier. Niets werkte en die werkte meteen. Gebruik deze tip, dan zul je zien pompbak zo goed als nieuw!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100