Hoe krijg ik een urinevlek uit een Portugese tegelvoer?

Er is toendertijd wel een afwerklaag over de vloer gegaan, maar hij is toch poreus. Vraag: hoe krijg ik de vlek er het beste uit en hoe kan ik dit in de toekomt voorkomen?
B.v.d.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Blijft uit tegels (en poreuze vloeren) lastig, maar je zou (dit helpt zelfs tegen de vlekken en geur van kattenpis) eens iets uit deze serie kunnen proberen? http://www.ecodor-geurbestrijding.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=386&Itemid=1&lang=nl Vriendin heeft pension aan huis met wisselend soms 22 en vaak zieke katten, deels ook tegels/voegen enz, maar dit bleek na jaren tobben nog beste te werken! Succes!!

Je krijgt het er helaas niet meer uit. Urine bijt zich door alles heen omdat het amoniak bevat. Je kunt het hooguit met heet water proberen te borstelen. Om het te voorkomen is het verstandig om de vloer regelmatig met lijnzaadolie in de wrijven.

Helaas gaat je dat niet lukken, want bij mij zit er ook een urinevlek van wel ruim 14 jaar geleden, toen de kinderen nog klein waren. Ik heb van alles geprobeerd, maar het wil niet weg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100