Wat zijn sterke ontvettende en reinigende schoonmaakmiddelen? En waar koop je dit? Afgezien van Soda, Ammoniak.

Voor vloeren en keuken en badkamermuren

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

St. Marc Te koop bij Albert Heijn en werkt geweldig. Wij hebben het gebruikt om lijm van de trap af te halen, om verfoppervlakken te ontvetten, voor schoonmaak klussen en je kunt er zelfs verfvlekken mee uit de kleren krijgen. Top spul en het kost geen drol.

Dasty van de Wibra. Wel de gele, ze hebben soms een andere kleur en die si niet zo goed

Ik raad je professionele schoonmaak producten aan. Ik heb al jaren een hele goede ervaring met de ontvetter en ontkalkers van roveq.

Bronnen:
http://www.roveq.nl

Blue wonder, ook te koop in de AH Toegevoegd na 1 minuut: Cif werkt ook heel goed! Gewoon te koop in supermarkten en drogisten Toegevoegd na 2 minuten: Goed heet water gebruiken help ook al heel veel

Je kunt ook heel goed schoonmaken met gewoon afwasmiddel. Dat reinigt en ontvet uitstekend.

Als het materiaal tegen een stootje kan en je wilt echt heel sterk ontvetten: caustic soda (de handelsnaam voor natronloog). Wordt vaak ook verkocht als gootsteenontstopper; werkelijk alle vet lost er in op. Dit is geen ongevaarlijk spul dus mocht je het willen gebruiken draag dan handschoenen. Caustic soda is ook zeer geschikt als verfafbijtmiddel en je kunt er roest mee verwijderen/ metaal blank mee maken, MAAR GEEN ALUMINIUM!! Toegevoegd na 32 minuten: Het wordt verkocht in de vorm van halve pastilles (een kant bol de andere vlak) van ca. een halve centimeter doorsnee. voorzichtig oplossen in water. volg de gebruiksaanwijzing, voor ontstoppingen wordt veelal aangeraden de pilletjes in de afvoer te gooien en er dan kokend water op te gieten; voor ontstoppen prima maar verder echt link. ga er voorzichtig mee om dit middel kan de huid aantasten en is veel feller dan soda!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100