Wat kost tegenwoordig een interieurverzorgster per uur/ en wat is redelijk om een persoon van 17 jaar te betalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

En hulp in de huishouding kost tussen de € 10,- en € 17,50 p.u. Afhankelijk van waar je woont en hoe goed deze persoon is. Een 17 jarige betaal je de helft. (als het om schoonmaakwerk gaat)

20 euro per dagdeel is zeer redelijk voor een 17 jarige

Ik betaal mijn 'interieur verzorgster' 15 EUR per uur. Ik weet niet of ik iemand van 17 zou willen en ik denk als ik dat wel zou doen niet meer dan 10 EUR zou willen betalen, hetzelfde wat mijn buren enz. betalen

€ 10.00 per uur is heel redelijk voor iemand van 17jr. Hier in Drenthe betalen ze voor een volwassen hulp tussen de € 12.50 en € 17.50 per uur

Richting 12-15 euro per uur vind ik billijk (ligt er ook aan hoe oud ze is, en of ze haar werk goed doet). En voor iemand van 17 jaar is 7 euro per uur redelijk betaald.

Vind 7,50 euro om te beginnen wel een mooi bedrag voor iemand van 17 jaar. Maar als het echt een topper is die goed aanpakt, schoonmaakt en betrouwbaar is moet je haar maar goed vasthouden en kan je haar af en toe een extraatje geven. Want een goede interieurverzorgster daar moet je op kunnen bouwen. En niet iedereen maakt zo goed schoon!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100