hoe krijg ik gedroogde latex-verf uit m'n kleren?

m'n wollen trui,t-shirt en spijkerbroek zitten onder...krijg ik dit er nog wel uit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een dag laten weken in de biotex en dan in de wasmachine .

gewoon wassen heeft waarschijnlijk het beste resultaat! En voortaan oude kleren aan met schilderen!

probeer de verf er zo goed mogelijk uit te `krabben`met je nagel of een schuursponsje o.i.d en dan goed met een vlekkenmiddel in smeren en dan wassen. Mocht het ertoch nog niet helemaal uitgaan en het is op zwart bijvoorbeeld, even aanstippen met een merkstift, na een paar wasbeurten verdwijnt alles vanzelf door slijtage met wassen. Latex is wateroplosbaar dus het gaat er wel uit.

Vooral vaak wassen, en liefs op 60 graden. Ik vrees dat dat niet zal lukken met de wollen trui. Met de spijkerbroek moet het lukken en ik hoop voor je dat ook je t-shirt tegen 60 graden kan. Susses!

mij is het gelukt door de kleding een aantal uur telaten weken in biotex, daarna op 60 graden wassen, de wollen trui kan u het beste in lauw water met biotex een dage laten weken in een meer en dan voorzichtig met je handen het er uit vegen

Het ligt eraan hoe lang het erop zit. Als het vrij verse vlekken zijn, voldoet weken en daarna wassen in de wasmachine. Zitten de vlekken er heel lang op, dan zullen ze er nooit helemaal uitgaan.

Hoe is het met de muur, zit daar wat op. Ik denk dat je die kleding wel kunt weggooien of gebruiken als je de muur echt gaat schilderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100