Hoe kan ik een stoffen bank zelf geheel reinigen en ook vlekken verwijderen?

Ik heb een stoffen bankstel georven in zeer goede staat, er zitten alleen enkele vlekken in de stof. Hoe kan ik dit bankstel helemaal zelf reinigen, zoals een reinigingsbedrijf dit zou doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gebruik St marc, bij de goede doe hetzelf zaken te verkrijgen is een biologisch afbijtmiddel maar het helpt fantastisch. je kan het verdunnen zoveel als je wilt, wel na spoelen met schoon water. wij hebben een geweldige stoffen fauteuil en zouden deze wegdoen, omdat deze er niet uitzag waarop kenissen zeiden waarom maak je ‘m niet schoon waarop wij zeiden dat we van alles al geprobeerd hebben. Toen zei deze heb je ook al St Marc gebruikt nee dus en baat het niet dan schaadt het niet maar de stoel hebben we schoon gekregen en hebben 'm nog steeds hij is als nieuw

hoe een reinigingsbedrijf het doet weet ik niet, ikzelf geruik altijd een stoommachine. Wel even kijken of je bank tegen de hitte en het vocht kan. Als je niet teveel op 1 plek stooomt trekt het vocht niet in je bank maar verdampt het, is de bank vrijwel direct weer droog.

Daar kan je bij kr.vat voor weinig geld een spuitbus voor kopen,tapijtreiniger,gaat goed,doe ik de autostoelen ook mee,succes groeten Jan.

Kzou toch een reinigingsapparaat huren,dan weet je zeker dat het goed gaat. Kost wel wat meer maar dat zou ik er wel voor over hebben. Grtjs en succes L

Schoonmaakazijn! Gewoon emmertje warm water, flinke scheut schoonmaakazijn erin. Schone microfibre doekje erin. Niet al te nat op de vlekken bewegen. Doe de hele bank gewoon, schoonmaakazijn haalt ook nog de kleur weer op. SUCCES!!!

met een stoomreiniger

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100