Wat te doen aan de geur van beschimmelde koelkast?

Wij zijn deze zomer een maand opvakantie gegaan en hebben toen de koelkast incl vriezer uitgezet. Wij zijn helaas vergeten de koelkast/vriezer leeg te maken. Je raad het al.. bij terugkomst na een maand was de koelkast en vooral vriezer helemaal beschimmeld en de geur was onbeschrijfelijk vies. Na weken lang schoonmaken is die geur nog niet helemaal was. Weet iemand een manier om van deze geur af te komen. De keuken is gloednieuw en een nieuwe inbouw is erg duur, maar we hebben een open keuken en wellicht is dat de enige oplossing. Heeft iemand misschien nog een goede oplossing hiervoor??

Weet jij het antwoord?

/2500

Zelfs na grondig schoonmaken leeft de schimmel verder in kiertjes en een flinterdun laagje. Dat ruik je. Helemaal plat spuiten met HG anti schimmel. Daarna goed schoonmaken.

Oke normaal gesproken zou ik hier bijn koelkast niet mee doen maar dit werkt.....dunne bleek op een oude doek en de ijskast hier grondig mee inwrijven ,even laten inwerken en tenslotte enkele malen met schoon water uitnemen,als laatste een frisse lap erdoor met een sopje van allesreiniger en je koelkast is weer helemaal fris evt de rubbers vervangen als deze beschimmeld zijn krijg je ze meestal niet meer schoon

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100