Ik heb een nep lederen tas waar de binnekant ( voering ) enorm van stinkt naar vis lijkt het. Hoe kan ik dit verhelpen?

Het is dus niet de buitenkant vd tas maar de binnekant. Ik heb al geprobeerd met een schone doek met afwasmiddel de voering soort van te 'boenen' om de lucht eruit te krijgen maar toen ik vanochtend mijn spullen er weer in wilde doen rook ik de lucht nog.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Komt de stank van binnen in de tas dan is dit waarschijnlijk de meest voor de hand liggende oplossing. Leg geurvreters in je tas. Voordeel is dat ze weinig ruimte innemen en doorgaans lost dit het probleem grotendeels op. Een koelkast ei doet hetzelfde als een geurvreter, maar is eigenlijk specifiek voor in de koelkast. Desalniettemin kan je hem ook gewoon in je tas leggen. Een koelkast ei kost meestal niet meer dan vijf euro.

Bronnen:
http://was-tips.nl/wat-kan-je-doen-tegen-e...

Spray de tas eens in met HG alle nare geurtjes weg, wel je tas daarna geopend laten drogen, zodat het vocht eruit kan. http://nl.hg.eu/products/show/id/120/alle_nare_geurtjes_weg Te koop bij drogisterij, bouwmarkt, supermarkt, Blokker en Marskramer.

hg werkt waarschijnlijk goed maar ook het proberen waard is natuurazijn in een sprayflacon doen en je tas hiermee benevelen open laten drogen ,het liefst op een middelwarme verwarming maarja met dit weer ............ik doe dit met al mijn tassen die ergens naar ruiken vooral rooklucht krijg je hier geweldig mee uit je tas

Het is voornamelijk vocht wat die geur geeft. Ook na behandeling van bovengenoemde opties is drogen, liefst in de buitenlucht, een aanrader.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100