Hoe krijg ik mijn harige kledingstukken onthaard uit de wasmachine?

Als je sommige kledingstukken helemaal onder de haren zitten, en ik doe ze in de was dan komen ze nat met haren eruit. Bestaat er een middeltje die de haren ondertussen dat het in de wasmachine zit eruit haalt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stop bij je was een panty met daarin een tennisbal. Knoop de panty dicht zodat de tennisbal erin blijft zitten. De haren blijven vastplakken aan de panty, en de tennisbal zorgt ervoor dat de panty blijft roteren in het wasmachine zodat deze zoveel mogelijk haren opvangt!

Bronnen:
http://deviervoetjes.nl/tips/

Ik zou de kledingstukken voordat ze in de wasmachine gaan even ontharen met een wegwerpbare kleefroller. ( o.a. te koop bij winkels voor huishoudelijke artikelen ) dat scheelt een hoop. Een programma met een extra spoelstop of water wil ook nog wel eens helpen. Als je kledingstukken waar haren op gezeten hebben hebt gewassen, kun je het beste de wasmachine daarna een keer leeg laten draaien op een kort programma. Anders zitten de kledingstukken die je daarna wast ook vol met haren.

Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb namelijk een Mupshond en die beestjes ruiven nogal wat af. Ik ga dat probleem proberen op te lossen met die tennisbal in een nylonkous dat is het enige dat ik nog niet heb geprobeerd om de haartjes uit de kleren te krijgen. Wat ook goed is dat ge na een waspartij waarin kleren hebben gezeten, dat ge uw wasmachine eens goed spoeld, dan komen de haartjes die tijdens het wassen zijn losgekomen in de filter terecht. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100