Kan ik bij een gewoon vloeibaar reinigingsmiddel iets toevoegen zodat het schuimt?

Het is namelijk voor verticale oppervlaktes wegens een te grote afvloei met een product dat niet schuimt. Ik wil het dan gebruiken in een plantensproeier bvb.

Weet jij het antwoord?

/2500

Afwasmiddel schuimt over het algemeen heel sterk en maakt bovendien ook goed schoon. Maar het blijft natuurlijk vloeibaar, ook al doe je het in een sprayfles.

Om schoon te maken is schuim nergens voor nodig. Het wordt toegevoegd aan middelen omdat de klanten denken dat het dan beter werkt. Maar dat is helemaal niet zo. Gebruik dus gewoon je reinigingsmiddelen zonder schuim . Het werkt prima zo. Als je een plantensproeier gebruikt gaat het ding met schuim vreselijk spetteren. Heb je gewoon een muur schoon te maken neem gewoon een emmer met een sopdoekje ( zeker een van microweefsel) en maak daar mee schoon. Vuile stukken ga je te lijf met een borstel met een beetje jif, soms is een nagelborstel al genoeg of een pannenspons. Probeer eens water met een fikse scheut schoonmaakazijn . Dat kan wel in de sproeier al vinden de rubbers dat niet zo leuk. Maar het schoonmaken gaat als een zonnetje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100