waarom stinkt mijn was zo! ik was met Ariel .

ik was met een wasbol en droog in droogtrommel en nog ruikt mij was niet lekker.hoe komt dit???

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk heb je last van vetluis... Toegevoegd na 1 minuut: Vetluis is te verwijderen door de wasmachine zonder was (dus leeg) met een flinke schep soda op 95 graden te laten draaien.

Het kan vetluis zijn. Gebruik je alleen maar vloeibaar wasmiddel? Probeer dan eens ouderwets poeder? Sinds ik weer gewoon poeder gebruik ben ik ook van die viesruikende was af. Luister ook niet naar goedbedoeld advies om op 15 graden te wassen omdat het goed is voor het milieu. Gewoon wassen zoals op het etiket vermeld staat. Het kost je anders misschien wel je wasmachine door de vetluis die dan kan ontstaan.

Laat je was machiene leeg draaien op 40gr en voeg eens per drie maanden een liter schoonmaak azijn er aan toe en weg is je probleem en je kalk

Controleer je zeepbakje eens waar je het waspoeder en eventuele vloeibare wasmiddel/wasverzachter in doet. Haal het bakje er eens uit en controleer op schimmel. Bij mij was dit ook en heb het goed schoongemaakt in kokend water daarna rook de was weer heerlijk fris!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100