Wat kan je met Robijn spaarpunten?

Ik heb spaarpunten die op de flessen wasverzachter zitten of op de verpakking van de wasmiddel. Wat kan je met deze punten doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op dit moment is er geen actie, Maar gewoon blijven sparen, zolang er zegels op de artikelen zitten komt er vanzelf wel weer een keer een actie. Zelf spaar ik de zegels altijd en als er dan een actie is heb je eigenlijk altijd genoeg zegels voor een leuk robijn artikel.

De volgende producten kunnen worden gespaard: Witte badjas volwassenen (één maat) (30 zegels) t.w.v. 29,99 euor Badjas baby (20 zegels) t.w.v. 15,-- euro Voorleesboek 'De verrassing van Robijntje' met Robijntje handpop (20 zegels) t.w.v. 11,98 euro Luxe witte handdoek (10 zegels) t.w.v. 6,99 euro Robijntje knuffelbeer met gebreide oranje trui (10 zegels) t.w.v. 9,99 euro Sleutelhanger (5 zegels) t.w.v. 1,99 euro 2. De producten kunnen niet worden geruild en zijn niet inwisselbaar voor geld.

Bronnen:
http://u1.peersphere.net/unilever/controll...

Je moet kennelijk wachten tot er weer een actie is voor het sparen voor een bepaald artikel. Op dit moment zijn er geen acties. Zij vroegen zelfs aan lezeressen van Yunomi waar zij het liefst voor sparen.

Bronnen:
http://www.yunomi.nl/artikel/robijnpunten-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100