hoe verwijder je kringen uit houten meubels?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

•Deze vlek is op een tafel goed te verwijderen door een mengsel te maken van sigaren as en een paar druppels olie. Dan met een kurk, het mengsel rond draaien over de vlek. Dit even laten intrekken en afnemen met een vochtige doek • Watervlekken op hout worden verwijderd door met een doek en koperpoets over de kring te wrijven • Vlekken in eiken meubelen worden verwijderd door met een dikke oplossing van witte was en terpentijnolie te behandelen. Als laatste even met een wollen lap na wrijven Meer lezen: http://www.poetsadvies.nl/vlekkengids/w/waterkringen#ixzz25F1nugim

De enige echte manier is om het oppervlak licht te schuren, en opnieuw in de olie / lak te zetten. In sommige gevallen kan het nodig zijn om vrij sterk te schuren, omdat de kringen diep ingetrokken kunnen izjn.

Schuren en opnieuw lakken kan altijd nog. Hier een paar alternatieven alvorens tot zulks over te gaan: -tandpasta -mayonaise -zuiveringszout Hoe aan te brengen: http://nl.mustknowhow.com/schoonmaak/verwijderen-van-water-vlekken-uit-hout

Helaas zal alleen schuren helpen. Tenminste, als het vlekken zijn die in het hout doorgedrongen zijn. Ik nam aan dat je dat bedoelde.

Als het vet kringen zijn kan u die daar uit halen door er gewoor vaatwasproduct op te doen zoals Dreft, Per, Ecover. Laten inweken en nadien met zuiver water oppoetsen. Als het ingebrand is zoals van een hete schotel rest alleen schuren of een veel donkerder vernis op te zetten of evt te schilderen.

Met Meubeline, je meubels worden weer als nieuw, verkrijgbaar bij de drogist, bouwmarkt en sommige supermarkten, te krijgen in een donkere en lichte variant.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100