Hoe kan ik het best onder de rand van mijn wc schoon maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met WC-eend of een soortgelijk schoonmaakmiddel. Zorg ervoor dat de fles zo'n eendenhals heeft, daarmee kun je makkelijk onder de rand spuiten.

Je kunt b.v. een wc borstel gebruiken zoals bijgevoegde foto. Het is een goed hulpmiddel om met wc reiniger de binnenrand ook te kunnen schrobben.

Persoonlijk vind ik die spuitbus Clinair WC Schuim van de Aldi zeer doeltreffend. U kan daar perfect mee onder de rand spuiten waarna het expandeert en dus zeker alle hoekjes en kantjes zal bereiken.

Huishoudhandschoenen, een groen pannensponsje met chloor en poetsen maar.

met een schuursponsje, en dan gewoon met je handen (eventueel handschoenen) je vingers ertussendoor vegen zit er erg veel kalk dan inweken met azijn (op een doek ertussen proppen) en met een aardappelmesje krabben.

Ik prefereer daarvoor mijn stoomreiniger (Karcher). Het kleinste opzetstukje gaat echt tot in de kleinste hoekjes en kantjes . Maar niet iedereen bezit zulk toestel dus ik zou het volgende doen als je je toilet eens echt een goeie beurt wil geven : - handschoenen aandoen - water uitscheppen - met een fijn schuurpapiertje en azijn over de zone gaan waar normaal het water staat en kalkafzetting kan zijn. - onder de rand : een oud pannensponsje met azijn of bleek of schuurmiddel (niet mengen !)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100