Hoe krijg ik witte kunststof tuinstoelen weer mooi wit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan het beste even langs de drogist gaan, ze hebben er speciaal spul voor ontwikkeld,maar ik weet niet meer hoe dat heet

HG heeft een product speciaal om kunststof tuinmeubels te kuisen en een véél beter uitzicht te geven. Het noemt HG kunststofvernieuwer. Het kost iets meer dan 8 Euro voor 1/2 L.

Ik heb weleens gehoord dat het ook met autopoets moet kunnen

Mijn moeder doet dat altijd gewoon met bleekmiddel of bleekwater. Gaat prima.

Even naar de caravandealer toe en kunststof poetsmiddel halen.

Chrisal, een superproduct! Of met een wondersponsje kan je ook al veel klaarkrijgen.

Een mengsel van zuiveringszout wat je in de keuken gebruikt en water . En dit dan enkele malen herhalen. Als het eenmaal weer op kleur is regelmatig deze methode dan toepassen.

blauw/witte sponsjes vd action(1,35) 8stuks, alleen met water gebruiken, en het wordt heel schoon. werkt op alle soorten kunststof.

Kunststof tuinmeubelen poetsen. Als je je tuinset in het voorjaar weer te voorschijn haalt, kan je hem best een poetsbeurt geven. Kunststof regelmatig schoonmaken of afborstelen met een harde borstel zorgt er trouwens voor dat vuil niet dieper in de kunststof poriën en scheurtjes dringt, zodat je langer van je tuinset kan genieten. Tips: Gebruik geen schuurmiddelen, want dan ontstaan er fijne krasjes in de kunststof waar zich gemakkelijk vuil ophoopt. Gebruik geen hogedrukspuit, want deze tast het materiaal aan. Je kan kunststof tuinmeubelen gemakkelijk poetsen met een sopje van warm water en vloeibare zeep. Spoel de zeepresten daarna weg met water. Of neem de tuinset af met warm water waarin je een handje soda oplost. Spoel de meubelen na met water. Krijg je de kunststof niet zuiver met een gewoon sopje, dan kan je je toevlucht zoeken in speciale kunststofreinigers of zogenaamde -vernieuwers. Kunststof tuinmeubelen preventief behandelen In de handel kan je een speciale vuilafstotende polish voor kunststof kopen. Deze belooft een antistatische werking te hebben op kunststof. Daardoor zou je een vuilafstotend en gladder oppervlak bekomen dat geen vuil aantrekt, vasthoudt of laat binnendrinken. Ook de kleur en glans krijgen er een oppepper mee. Succes!! Toegevoegd na 1 minuut: http://www.infotalia.com/nld/tuin/tuinconstructies/tuinmeubels/tuinmeubel_detail.asp?id=2211

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100