Hoe haal ik die zwarte vlekken weg?

Waarom zitten er allemaal zwarte vlekken op mijn terras? Het is een soort van mos ofzo en ik weet niet hoe ik het weg krijg. Iemand ideeen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met groene aanslag reiniger, een goedkope. goede variant koop je bij de Action, ook de hogedrukreiniger geeft resultaat.

Je kunt met een sopje van waspoeder (biotex of iets dergelijks) en een straatbezem het mos van je tegels afschrobben. Het gaat best gemakkelijk. Ook kun je zelf een mengsel maken van 4 eetlepels groene zeep en 4 eetlepels soda in een emmer heet water. Met een bezem schrobben. Ook kun je azijn proberen, maar met natuursteen ben ik daar erg huiverig voor. Bleek en chloor raad ik af i.v.m. vlekken. Als je een niet te groot terras hebt, kun je het terras ook bedekken met een paar opengeknipte vuilniszakken. Na een paar dagen is de aanslag verdwenen.

Die haal je weg met Ultima tegen onkruid en mos, het werkt gemakkelijk, snel en effectief. Ultima is een ecologisch verantwoord product. Het is te koop bij een tuincentrum. Toegevoegd na 2 minuten: http://www.dagonkruid.nl/producten/ultima-750ml-gebruiksklaar

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100