Hoe krijg ik vers geknoeide thee uit een matras?

Vanochtend is er thee over de matras top heen gegaan. De hoes zit vast en kan er dus niet af. Heeft iemand een idee om ik de theekleur uit het matras te halen? Er ligt momenteel Soda op.

Mvg,

Paul

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je steradent tabletten in huis hebt, dan een tablet oplossen in een half kopje warm water en het nog bruisende spul over de vlek gieten, met een schone doek, de vlek wegdeppen of voorzichtig wrijven, daarna droogfohnen met een haarfohn, heb je geen steradent dan kun je hetzelfde doen met een vaatwastablet of een oxi product.

Met heel veel water en een schone theedoek voorzichtig eraf halen. Meer deppen dan vegen. En dan natuurlijk de matras goed laten drogen. Toegevoegd na 55 seconden: Eerst het ergste er gewoon afdeppen met een droge schone theedoek maar ik neem aan dat je dat al gedaan hebt.

Een verse theevlek kun je meteen behandelen met een lauw sopje. Maar nu is het al ingedroogd denk ik. Ik heb op mijn crème-kleurige bank een keer in een impuls een theevlek verwijderd met HG tapijtreiniger en dat is toen gelukt. Verder heb ik even voor je in het Vlekkenboekje van mijn moeder gekeken, mocht de HG bij jullie niet werken. -deppen met pure alcohol -ammoniak -schoonmaakazijn -spiritus -verdund bleekwater met 10%bleekwater en 90% water -ossengalzeep Wie weet zit hier de gouden tip bij .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100