Hoe krijg ik de voegen van kunststof kozijnen schoon. Vervuiling door rook. Dus gele naden

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met St. Marc schoonmaakmiddel. Is basis van dennenharst en dus onschadelijk voor je kunststof. Het is verkrijgbaar in vloeibare en poedervorm. Het word op de markt verkocht als verfreiniger. Maar op de verpakking staat ook beschreven dat je het voor de schoonmaak van je hele huis kan gebruiken. Het kan zelfs als waspoeder gebruikt worden. Je kan St. Marc kopen in een gemiddelde bouwmarkt. En het kost minder dan €10,- Enige nadeel ervan: Als je ze hoeken heb schoongemaakt, kom je er achter dat de rest eigenlijk ook nog niet helemaal wit was. Dus je zal je hele kozijnen ermee moeten poetsen ;-)

Inspuiten met Muscle.. en dan met een tandenborstel de hoekjes en naden borstelen..

Met ZEP 7-11 heb je een gegarandeerd positief resultaat... Nadeel is wel dat ZEP 7-11 zo'n 60 euro de liter kost en alleen maar te verkrijgen is voor de professionele branche... Het is erg gebruiksvriendelijk, doordat je het alleen maar hoeft in te wrijven met een vochtige spons. En daarna hoef je het alleen maar af te nemen met een vochtige spons. En schoon is uw kunststof kozijn...

Probeer een kunstgebit reiniger. verkrijgbaar in tablet vorm. Laten oplossen en met een tandenborstel poetsen.

Dit kan met een eenvoudige boenwas, autowas of speciale was voor kunststof kozijnen welke u bij de bouwmarkt kunt kopen. Dit verlengt de levensduur van uw kozijnen en het vuil laat zich voortaan makkelijker an verwijderen. Echter, er zijn merken die claimen dat u ze juist niet in de was hoeft en mag zetten. Informeer daarom bij de leverancier of probeer eerst een klein stukje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100