hoe maak ik mijn box spring schoon ?

ik heb een boxspring daar boven op middel matras die heel smerig is ik moet dat met een shampoo schoon maken maar welke en waar kan ik het halen

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou een smerig matras niet schoonmaken maar vervangen. Hoe komt het zo smerig? Als je toch wilt schoonmaken dan maakt het niet veel uit waarmee, kan met elke allesreiniger en een harde borstel en door de zon laten drogen. Als je echt iets speciaals wilt zou ik het vragen in de beddenwinkel.

Je kunt proberen met bankstelreiniger die je bij het Kruidvat kunt kopen,dit is een spuitbus waarmee je je matras kunt insprayen,er komt dan een laag schuim op,dit even in laten trekken en naderhand met een schone droge handdoek het vuil eraf vegen.

Een matras kun je het allerbeste schoonmaken met een stoomreiniger, zo voorkom je dat de binnenkant te nat wordt, dit kan namelijk schimmels veroorzaken en dan ben je nog verder van huis. Als je die niet hebt kun je een sopje maken van gewoon wasmiddel, waarmee je ook je kleding wast... Probeer het matras buiten te laten drogen. Succes! Toegevoegd na 1 minuut: Overigens kun je het ook professioneel laten reinigen, dan weet je zeker dat het goed gebeurd, sommige bedrijven doen bij je aan huis.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100