Er zit aangekoekt vet rond het ijzeren gedeelte van de gaspit. Hoe krijg ik dit het beste weg?

Ik heb een stoomreiniger gebruikt maar daar valt mn vonk van uit en gaat pas een tijdje weer aan, te riskant. Bijv. hoe krijg ik mn doekje zo heet dat het vet smelt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dasty van de wibra ontvet als n tierelier Toegevoegd na 15 seconden: de gele dus he

Zonder doekje, butaan brandertje bij de Action voor een paar centen, soort gasbrander voor beginners zeg maar. (ze hebben ze bij iedere doe het zelf winkel wel, en ook niet bij iedere Action) en een verf brander werkt ook perfect. (niet te lang en gelijk je pitje met een tang (of je moet graag je handen in de fik hebben) en (geen plastic!) staalborstel schrob je het er zo mee af! Succes!

Ik krab er zoiets altijd af met een van mijn beruchte oude aardappelschilmesjes. Daarna een goede ontvetter op een schuurdoekje en poetsen. Niet met ontvetter gaan spuiten, dan spuit je ook je vonker van dicht.

Ik krijg het schoon met een ouderwets brillosponsje,dit heeft altijd goed gewerkt en doet nog steeds zijn werk.

Ik gebruik Dreft losweekspray ( € 3,80). Verstuiven, een tijd laten inweken en dan goed schrobben. Dit voorkomt krassen wat veelal het geval is met andere producten want die bevatten schuurmiddel. Zeker niet mechanisch verwijderen want dan schendt u de laklaag. Succes.

Bronnen:
http://www.drogisterij.net/huishoudelijk-S...

dat is heel simpel,gewoon wat puur citroen sap er op en klaar.citroensap kan je bij de supermarkt kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100