Wie weet er zeker waar ik bruine vloeibarezeep kan kopen,dus niet waarschijnlijk bij die of die,of die zal het wel hebben,want dat heb ik geprobeerd?

De echte is namelijk op basis van lijnolie,na het gebruik van de zeep moet ik ook weer oliën met lijnolie dus het moet echt op dezelfde basis zijn!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bruine zeep zul je in Nederland niet zo snel vinden. In Nederland word bruine zeep namelijk groene zeep genoemd. Groene zeep word in België wél bruine zeep genoemd. Op zich zijn de Belgen herin qua benaming wel logischer, groene zeep heeft van oorsprong een gelige/bruinige tint en de tint groen zul je er niet in vinden. Waarschijnlijk word groene zeep groene zeep genoemd omdat het oorspronkelijk gemaakt werd van Hennep(Olie) die natuurlijk wel groen is. Als je de door jouw bedoelde vloerzeep zoekt met de benaming groene zeep lijnolie krijg je heel wat meer zoekresultaten. Ecover heeft een vloerzeep met lijnolie in het assortiment, zie bron.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Groene_zeep
http://www.beslist.nl/klussen/d0000270326/...

Hier kan je vloeibare bruine zeep met lijnolie bestellen: http://www.vitexnatura.com/a-14061574/welkom-bij-vitexnatura/carolin-natuurzeep-blauw-voor-binnen-met-lijnolie-5-liter http://www.ics-cleaners.be/?lang=NL&navid=545&hcid=32&action=detail&pid=19&hoofdcategorie=Vloerreinigers

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100