hoe verwijder ik hars op de tent zonder de tent te vernielen ?

op de tent van ons is hars gekomen dit is heel lelijk is er iemand die weet hoe dit te verwijderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik zou het tegenovergestelde van warmte proberen. leg 'm een uurtje in de vriezer, of bij gebrek aan ruimte ijsblokjes in een plastic zakje. Werkt goed met kauwgum; wellicht ook met hars. succes Toegevoegd na 3 minuten: De bedoeling is dat het hars hard word en je het 'er af kan brokkelen'.

Hier de link van De Waard Tenten. Daarop vind je de oplossing van je probleem en de juiste handelwijze. Je zult hiermee je tent niet schaden. De katoenen tenten van De Waard zijn toonaangevend in Nederland. http://www.dewaardtenten.nl/index.php/onderhoudstips Zie verwijdering van vlekken. Toegevoegd na 18 uur: Mocht er nog iets op blijven zitten, dan verdampt dat de eerste keer dat je weer met de tent in de zon staat.

Kijk uit met allerlei schoonmaakmiddelen. Gebruik gewoon een sopje met groene zeep. Met een borstel het eraf boenen en dan goed naspoelen (tuinslang erop) en de tent goed laten drogen. Er zijn ook middeltjes in de handel, maar daar heb ik geen ervaring mee.

Bronnen:
http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&c...

Je zou met de föhn de hars was zachter kunnen maken en dan eraf schrapen. Hou hierbij goed het materiaal in de gaten, hoe deze op de warmte van de föhn reageert. Met andere woorden: Niet te heet maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100