Ik heb net pizza op een lichtbruin kleurige tapijt laten vallen en er licht nog tomatensaus op, hoe haal ik het weg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoveel mogelijk met keukenpapier afscheppen, zo dat je zo weinig mogelijk 'smeert'. Dus met papier eromheen 'eruit' trekken. Wordt vervolgd. Toegevoegd na 3 minuten: Een doekje nat maken met warm water, doekje in een beetje schuurmiddel dippen(bv Jif)FF schuren afspoelen met warm water weg vlek. Aannemende dat het om een pizza met tomatensaus gaat...

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Een doekje nat maken met warm water, doekje in een beetje schuurmiddel dippen(bv Jif) FF schuren afspoelen met warm water weg vlek http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rubriek=vlekken&label=Tomatensaus

Hier ook nog een tip: tapijt; tomatensaus in (hoogpolige) vloerbedekking kun je het best verdunnen met water.Blijven deppen met natgemaakte keukenrol tot alle kleurstof verdwenen is. Eventueel nabehandelen met water en schoonmaakazijn.

Bronnen:
hetgezelligehuishoudclubje.clubs.nl ›...

Sowieso niet aan gaan wrijven want dan wrijf je er nog meer in en ben je nog verder van huis! Ik zou een beetje zout erop doen met schoon water, laat dit intrekken wie weet lost het op. Bij twijfel ga naar een zaak en vraag aan de vloerbedekkingsspecialist wat en hoe te handelen.

ontvetter uit de spuitbus werkt bij mij als een trein. zelf heb ik die van de wibra (geel goedje, krijg er zelfs nare rode vlekken mee uit de kleding van de kids wat me met de bekende en duurdere merken niet lukt) eerst zout erop (trekt vocht en vuil in) dan stofzuigen (al het zout weghalen) ontvetter gul opspuiten en even in laten trekken. vervolgens met een handwarm sopje (niet heet want dan gaat eiwitten zich vastzetten!) en katoenen doek de ontvetter en vlek verwijderen. zo nodig herhalen.

het is afhalen met keukenpapier en dan schoonmaken met lauw warm water af deppen niet wrijven

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100