hoe krijg ik chocolade vlekken uit mijn shirt

hoe krijg ik chocolade vlekken uit mijn shirt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ken iemand die voor alle vlekken Dasty gebruikt. Wel gelijk zodra je de vlek opmerkt er op spuiten, kort in laten trekken en daarna je kleding gelijk uitwassen. Dasty is te koop bij Wibra voor 2 euro en je moet de gele flacon hebben (de ontvetter).

Ik heb een boek waarin staat dat het met afwasmiddel werkt, maar ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, dus weet het niet zeker, maar je kan het wel proberen.

Als het katoen is, gaat het prima met biotex. Wel eerst zorgen dat je met bv keukenpapier de vlek afdoet totdat hij niet meer afgeeft.

Ariel vlekverwijderaar! Heeft bij mij al ontelbare vlekken verwijdert;)

en als je die nou allebei niet in huis hebt; ik verwijder vlekken altijd met gewone badzeep, direct op de vlek. Een uurtje laten intrekken. Zelf geprobeerd, het helpt echt. maar je moet er wel flink voor boenen. En... bij de volgende vlek; als je direct actie onderneemt, gaat iedere vlek eruit met gewoon water

Chocoladevlekken eenvoudig deppen met flink wat melk (liefs volle) en daarna gewoon in de wasmachine, de vlek is dan weg.

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Zelf gebruik ik altijd vanish oxi action (wasprogramma van minstens een uur gebruiken). Een vriendin van mij zweert bij Sunil zeep. Natmaken, goed inwrijven en direct in de wasmachine. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100