Mijn sloffen stinken een beetje, wat nu?

Ik heb twee paar 'laarssloffen' ofwel 'slippers'. Nu draag ik ze vrijwel dagelijks, al dan wel redelijk afgewisseld. Maar ze stinken! Dat ruik je uiteraard op het moment dat ik ze uittrek. Ik heb eigenlijk helemaal geen typische zweetvoeten, maar met deze sloffen gebeurt het wel. Ik heb één paar als op de afbeelding en een ander van nepbont. In beide zit geen wasinstructie.

Toegevoegd na 5 uur:
Dank voor de tot nu toe gegeven vragen! Ik zit er altijd met blote voeten in omdat dat zo lekker zit, ik heb verder ook nooit zweetvoeten maar het gaat echt snel als je dag in, dag uit van die dingen draagt. Ik ga proberen ze in een sopje te gooien, al ben ik bang dat het niet gaat lukken met die van nepbont.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als er geen kartonnen zooltjes in zitten kunnen ze gewoon in de wasmachine op 30 gr. Niet in de droger stoppen, want dan kunnen ze krimpen.

Ik heb dezelfde soort sloffen (alleen zijn de mijne effen wit) en ik gooi ze gewoon in de wasmachine.

Je kunt ze misschien eerst ff wassen als dat kan. Maar wat je ook kan doen is voeten/schoenen deo kopen. Dat is een spuitbus speciaal voor je voeten en/of sloffen/schoenen. Deze kun je in veel schoenenwinkels kopen of bij een drogist kun je ze denk ik ook wel kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100