Waar kan je dat flinterdunne, zachte toiletpapier kopen?

In de horeca en openbare gelegenheden hebben ze altijd van dat flinterdunne, zachte toiletpapier, maar het lijkt alsof dat alleen maar bij groothandels te koop is. In supermarkten zie ik het nooit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier is het te koop: http://www.carellurvink.nl/index.cfm/fuseaction/shop_product/mnitid/11/cat/_101300_ Ik vermoed dat het een groothandel is, maar ik zie nergens staan dat een particulier er niet kan kopen. Misschien kun je bellen of mailen met producent Van Houtum. Op de site http://www.vanhoutumpapier.com/Default.aspx?page=1 kun je hun gegevens vinden.

Dan zou ik toch naar een horeca groothandel gaan. Bijvoorbeeld de Sligro.

Om dit te krijgen moet je bij de Groothandel Makro, Sligro etc. zijn. Bij de groothandels op het gebied van schoonmaakartikelen en materialen. Of bij de fabrikanten zelf... Persoonlijk vind ik het erg slecht toiletpapier dat bij 'van Houtum' in Swalmen word gemaakt. Voornamelijk onder de merknaam Satino... Toegevoegd na 27 minuten: Verreweg de meeste groothandels voor schoonmaakartikelen en materialen zij heel toegankelijk voor particulieren. Zeer zeker in tijden van crisis...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100