hoe krijg je een zilveren ring die verkleurd is proper als je geen zilverpoetsmiddel in huis hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Echt zilver en goud kun je koken in een pannetje water, dan wordt het weer schoon

Tandpasta wil wel eens werken....!

Als je rookt dan kan je sigarettenas gebruiken... werkt heel goed

Zilver schoonmaken? Heel gemakkelijk! Folie in een afwasbakje, soda erin en dan het zilver erin... poosje laten staan en alles is schoon, even na wrijven met een doekje en klaar is kees! Toegevoegd na 2 minuten: En heet water natuurlijk.

Poetsen met zachte groene zeep. Of een bakje pakken, proppen aluminiumfolie erin, een scheut soda erbij, vullen met warm water, ring erin, wachten tot het stopt met bruisen, ring eruithalen: schoon!

Sodawater met alufolie De truc met sodawater en aluminiumfolie is niet alleen handig, maar ook erg voordelig. Het stappenplan luidt als volgt: 1. Neem een emmer of kom die groot genoeg is voor je zilverwerk. 2. Doe er een handvol soda in. 3. Leg er proppen aluminiumfolie op. 4. Vul de emmer of kom met warm water. 5. Doe het zilverwerk erin. 6. Wacht tot het bruisen stopt en haal het zilver eruit. 7. Spoel het zilver met schoon water af. 8. Droog ten slotte de zilveren spullen. Zorg ervoor dat de voorwerpen de aluminiumfolie raken en volledig onder water staan. De chemische reactie doet vervolgens het werk. Bij gebrek aan soda kan je één eetlepel zout per liter gebruiken. Gebruik het wel niet voor juwelen. Zweetresten kunnen namelijk reageren en zwarte spikkels veroorzaken. Toegevoegd na 49 seconden: Je kunt het ook koken in water met alufolie

tandpasta of in de cola leggen

Met een zilverpoetsdoek oppoetsen. Maar die heb je dan vast ook niet in huis?

poetsen met tandpasta en daarna opwrijven met een wollen doek. Toegevoegd na 23 minuten: Of laat de ring een uurtje weken in een badje van lauw water met een scheutje bleekwater. Nadien goed afspoelen en opblinken met een microvezeldoekje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100