Wie weet waar ik witte veters kan kopen? En hoe krijg ik mijn witte sneakers schoon?

Mijn vorige witte sneakers heb ik met cif schoongemaakt maar daarvan brak het leer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Van die bilbao of zo iets sponsjes, overigens onder een andere naam ook verkrijgbaar bij oa Action, daar zijn ze grijs. Daarna het leer invetten, (poets of vet) leer barst doordat het uitdroogt.

Neem gewoon een microvezeldoek en maak deze vochtig. En dan schoonmaken maar... En witte veters kun je denk ik wel gewoon bij winkels als de 'Blokhak' krijgen...

Als je ze echt niet schoon krijgt, dan zijn er ook flesjes 'witsel' voor sneakers, je kunt ze dan een gloednieuwe witte laag geven. Ik zou voor veters én witsel in eerste instantie kijken bij zaken als Blokker of de HEMA. Maar je kunt ze zeker ook krijgen bij de dichtsbijzijnde schoenmaker of hakkenbar.

Voor witte veter en andere kleuren kan je naar de bron. Je sneakers schoonmaken die moet je gewoon knopen in een handdoek en dan in de wasmachine KOUD wassen. Succes!

op ww.witte veter .nl

Vroeger heb ik leren schoenen die tegen het witte aan zaten gehad. Ik deed het altijd met zadelzeep. Op de verpakking staat precies hoe het te gebruiken. Volgens mij is dat ook in gewone zaken te koop. Witte veters zijn misschien ook in een sportzaak te koop. Bij sommige zaken waar ze schoenen repareren hebben ze een groter assortiment.

veters kun je gewoon bij sportschoenenwinkels kopen zoals Footlocker of Side step. (daar heb je ze zelfs in allerlei kleuren) En je sneakers kun je makkelijk schoon krijgen met een vochtige theedoek of natte zakdoekjes. succes!

sneakers die doe ik simpel onder de hogedrukspuit,niet te dichbij natuurlijk. en witte veters die vind je overal in elke schoenenzaak.

Witte schoenveters koop je natuurlijk bij De Schoenveter Specialist www.veter.shop

Bronnen:
https://www.allesvoorjeschoenen.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100