Hoe krijg ik was wat is gaat stinken door vetluis weer stank vrij? De wasmachine inmiddels al meerdere malen op kookwas met soda gewassen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik had dit probleem ook met mijn was(machine).Na enig googlewerk ben ik uit gekomen op de wasmachinereiniger van Groenland .Toen ik deze reiniger kocht twijfelde, ik n.l de prijs (goedkoop!!)gekocht bij Deen .Mijn wasmachine ruikt weer lekker fris en mijn wasgoed ruikt niet meer muf.

Gewoon weer een keer wassen en eventueel met een lekkere wasverzachter!

de was een keer wassen met biotex op een voorwas progamma..dan een beetje wasverzachter erbij dan is t wel weg..

Opnieuw wassen op een zo hoog mogelijke temperatuur. Wees niet bang om was van 40 graden gewoon op 60 graden te wassen. Je moet wel oppassen dat er geen wol tussen zit natuurlijk. Doe wat soda bij de waspoeder.

Normaal gezien krijg je de stank weg door te wassen op hoge temperatuur,natuurlijk kun je dit niet met was die maar op 30° mag gewassen worden. Je kunt de was voordien weken met een ontvlekker of vlekkenzout. Vetluis wat kunt je er aan doen? Als je veel op 30 of 40 graden, wast,dan kun je de machine eens in de drie maanden reinigen leeg op 90 a 95 graden te laten draaien met een liter azijn.

Bronnen:
www.kudzu.be/nl/winkel/artikels/i/594
www.wasnoot.nonimorinda.nl/vlekkenzout.htm

ik zou de was nogmaals draaien, op normale temperatuur, maar zonder wasmiddel. in plaats van wasmiddel zou ik er een flinke plens azijn bijgooien.

Met SoSafe buitenoppervlak vernieuwer worden vetluis in de machine opgelost, geur en vlekken uit wasgoed geheel verwijderd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100