Hoe krijg ik deze vlek eruit zie uitleg

Ik heb een witte leren bank en voor ongeveer 4 weken terug heb ik nieuwe rode kussens gekocht.Echter geven deze kussens af rood roze achtig.De kussensslopens heb ik al gewassen met azijn en een beetje wasmiddel.De vlekken krijg ik niet uit mijn bank.Ik heb melk, vim, melk hara, billendoekjes met babyolie geprobeerd ik krijg het er niet uit.Is er iemand die mij hier mee kan helpen.Ik weet het niet meer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Aiii, ik ben bang dat je het er echt niet meer uit krijgt. Leer neemt namelijk kleur op en zeker als het een beetje uitgedroogd is. Je zou wel kunnen proberen met leerreiniger van de meubelzaak. Dat is professionele reiniger om vlekken uit leer te halen.

ik heb een witte leren stoel met eigenlijk hetzelfde probleem gehad als jij hebt.. ik heb het eruit gekregen met nagellak remover even op de vlekken deppen en desnoods een paar keer herhalen... daarmee ging t weg...en nu zie je er niets meer van...

Ik reinigde mijn witte leren schoenen altijd met een polish voor schoenen. Ze werden dan weer mooi schoon. Misschien lukt het met de bank ook? Ik zou eens een stukje proberen als niets anders helpt. Toegevoegd na 1 minuut: Wel transparente of voor witte schoenen nemen dan hè.

bij een toko kun je bakingsoda kopen.voor bakken en huishouden. op een vochtige spons doen inwrijven,en dan droogmaken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100