veger en blik met lange steel

wie weet waar ze nog te koop zijn?

Toegevoegd na 1 minuut:
Bij Marskramer en blokker kocht ik weleens van die handige vegertjes/blik met lange steel. Nu hebben ze bij de Marskramer alleen nog maar van die onhandige, en verder kan ik ze echt nergens meer vinden en ik kan niet zonder! Ze zijn zo handig, als je het eenmaal gewend bent wil je niet anders meer. Wie weet waar ze te koop zijn???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze zijn o.a. te koop bij: http://www.overtoom.nl/stoffer-en-blik-garnituur_09855050.html?WT.ac=totem_bestseller http://www.kitchentrend.nl/index.php?page=shop.product_details&product_id=1003&flypage=productpage_1.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=55 http://www.mooihandig.nl/shop/Stoffer-en-blik-met-lange-steel-p-112.html Toegevoegd na 1 minuut: http://www.nijhofbaarn.nl/webwinkel/product.jx?axstoreout_productGUID={A7629F10-C413-40C2-B535-CFAFEDA58C3A} http://kitchentrend.nl/index.php?page=shop.product_details&product_id=1277&flypage=productpage_1.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=61

Volgens mij zag ik ze nog bij de Hema.

Ze waren te koop bij www.liefsvanjoost.nl Ik weet niet of ze daar nog te koop zijn maar als ze niet op de site staan kun je altijd even vragen of ze er nog aan kunnen komen.

Bronnen:
www.liefsvanjoost.nl

Blokker heeft ze ook hoor, alleen zijn ze vaak uitverkocht. vraag maar eens wanneer ze weer binnen komen. De laatste die ik er kocht was behoorlijk stevig alleen een hele lelijke kleur blauw/grijs

Ik heb ze wel eens bij verschillende tuincentra gezien. Echt wel lekker handig!

Verleden maand waren ze bij de Wibra in de aanbieding dus heb ik ze meteen gekocht. Misschien hebben ze ze nog maar die kans is klein.

bij de hema, blokker, marskramer, v&d ik kocht er recent een bij de blokker

Bij de Action en bij Intratuin. Handig met die lange steel.

Heb er pas nog een bij Blokker gekocht. Waar ik ze ook gezien heb is bij Turkse huishoudelijk winkels.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100