hoe kun je witte kleding wit houden/ krijgen

Weet jij het antwoord?

/2500

door ze te wassen met wasmiddel voor witte kleding

Witte kleding is mooi! En om het mooi te houden is het belangrijk dat je het met lichte kleding meewast. Niet met een donker kledingstuk erbij. Kijk ook op het wasvoorschrift op hoeveel graden. Ik was praktisch al mijn wit op 60. Voor het stralende effect van het wit doe ik bij de witte was een paar dopjes Echfa Wit. Daarmee frist ook iets vergeeld wit weer van op. Vroeger thuis werd dit al zo gedaan, dus ik weet niet beter. Super spul. Succes!

Door ze absoluut niet te mengen met andere kleuren in de wasmachine! Ook geen kleding die half wit is en half gekleurd. Verder een wasmiddel kopen die bestemd is voor witgoed, hier zit een beetje bleekmiddel aan toegevoegd.

Het is 's zomers makkelijker, als je de was buiten kunt drogen. De zon heeft een blekend effect op textiel.

Gebruik af en toe een zakje blauw-wit ook wel Echfa wit genaamd. En kijk even bij de vorige antwoorden.

Bronnen:
http://www.goeievraag.be/vraag/witte-kledi...

Voeg bij elke wasbeurt een lepel soda toe, wel alleen wassen met andere witte producten (of heel lichte kleuren).

Met Dash,witte was blijft wit!

Bronnen:
www.huisvanalijn;be/product/reclame.voor.w...

haal "houden/" weg en je krijgt een grappige vraag, hihi maar ach, witte kleding is inderdaad mooi, moeilijk om bleekwit te vinden, maar de moeite waard, mits in goede combinatie bij vlekken, een keer in de wasmachine zou goed moeten zijn, NIET in de droger, daarna in een emmer met bleek, die paar dagen laten weken, af en toe met handschoenen aan,(geen handschoenen,,, dan daarna goed wassen) beetje uitknijpen, terug in die bak, lijkt onlogisch, maar het werkt fantastisch, werkte op mijn kleding met chocoladevlekken en tomatenpuree, nu stralend wit, maakt niet uit welk merk, goedkoop, of duur,,

voor echte witte kleding: bleekmiddel,, dit werkt perfect! (maar pas wel op)

Buiten wasmiddel voor witte was, doe ik er altijd een schepje vanish crystal white bij. Of het daardoor komt weet ik niet, maar m'n wasje is altijd stralend wit!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100