Wat ben je ongeveer maandelijks kwijt aan gas/water/licht in een huurwoning 2 personen?

Ik ben mij aan het oriënteren, voor huurwoningen. Nu is het meeste exclusief en vraag ik mij af: wat zijn ongeveer de bijkomende maandelijkse kosten per maand voor 2 personen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Moeilijk schatten misschien ca.200 euro gas/licht/water. Douche je elke dag 3 keer of (veel) minder? . Is wel afhankelijk van meer. Hoeveel elektrische apparaten zijn er, branden jullie lampen in alle kamers, staat de cv in elke kamer aan? Magnetron, droger, tv, pc's ...nou ja, je kunt trouwens de energieleverancier bellen die hebben een lijstje met prijzen/elektrische apparaten. Koop je iets nieuws kan je altijd informeren hoeveel het meer in verbruik gaat schelen.

Gas is meestal nodig om het huis te verwarmen. Verder wordt warm water ook vaak met gas verwarmd en heb je gas nodig als je een gasfornuis hebt. Het gasverbruik blijkt vooral afhankelijk te zijn van het type woning waarin je woont. Het aantal personen doet er minder toe. Dit is juist van invloed voor het verbruik van elektriciteit en water. Nibud: Gaskosten tussenwoning: 95 euro (hangt natuurlijk ook van aantal kuubs en mate van isolatie af) Elektriciteitskosten: 2 personen 46 euro Waterkosten: 2 personen 14 euro Totaal ongeveer 155 euro per maand.

Bronnen:
https://www.nibud.nl/consumenten/energie-e...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100