Wat kan ik doen tegen een lossen hamerkop die bijna van de steel komt?

de hamerkop zit helemaal los nog even en hij komt van de steel hoe kan je ervoor zorgen dat hij er terug aan is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stop kleine stukjes hout tussen de hamerkop en de steel. Druk het goed aan en sla de steel er goed in. Zo vul je de ruimte op en zit hij weer vast.

het beste is andere hamer kopen..je kan het opvullen met een wigje maken tussen steel en kop.. maar ook dat laat zo weer los..

doe de hamer naar de steel terig en slaat en wigje in de bovenkant vast zodat de hamer kop weer vast zit zijn in een goed gereedschap zaak gewoon te koop ook kan je de hamer in het water liggen zodat de steel uitzet en de kop weer vast gaat zitten echter als het weer droog is zal de kop weer los gaan zitten kegje van metaal in de steel is de meest goede oplossing

Beoordeel de hamerzijde van de steel of er genoeg ,,dicht,, hout zit om een wig te plaatsen die effectief genoeg is om het hout uit te zetten om de hamerkop goed vast te zetten. (zaag anders het evt rafelige of losse hout weg en maak de steel passend voor de kop. Er zijn houten en metalen wigjes te koop. Koop er een paar en sla ze (1 of 2) er met beleid in. Is een steel elders in slechte conditie, overweeg een nieuwe steel of nieuwe hamer te kopen. Maak ons deelgenoot van uw oplossing.

Mijn man legde altijd zijn stratenmaker hamer een nacht in het water voordat hij hem ging gebruiken, hierdoor zet het hout uit en zit hij stevig vast. Wel blijven herhalen want bij opdrogen krimpt het hout weer. Niet echt handig als je onverwacht je hamer nodig hebt.

Hallo Dat van die stalen wigjes is priema maar dan moeten ze er ongeveer digionaal in geslagen worden.

Tec7 in spuiten, komt nooit meer los!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100