Waar kan ik goedkoop verf vinden?

Hoi allemaal, ik ben al even van plan om de keuken opnieuw te verven en ben daarvoor op zoek naar wat verf. Ik hoor veel reclame op de radio en ook op de televisie komt er geregeld een spotje voorbij van Brico of Levis.

Ik heb wat online gezocht maar er zit zoveel verschil in de afwerking, merk en inhoud dat het voor mij moeilijk is om de goedkoopste eruit te halen. Wie o wie kan mij helpen? 100 keer bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Goedkope verf vind je bij De Verfdump, De Grote Schuur, De Verfkampioen. Je kan ze allemaal googelen door te zoeken op "verfdump". Bedenk echter, dat de goedkoopste oplossing is de lange houdbaarheid van het schilderwerk. Een goede schilderbeurt met goede verf kost veel tijd en dan is het fijn, als het een aantal jaren netjes blijft zitten. Goedkoop is duurkoop. Als het na een jaar er niet meer uitziet heb je dezelfde hoeveelheid werk en de dubbele prijs van de goedkope verf.

Toegevoegd op 01 augustus 2020 10:50: tekst
Bronnen:
https://www.verfkampioen.nl/
https://www.verf.nl/
https://www.groteschuur.nl/

Goedkoop is in dit geval vaak duurkoop! Ik heb door de jaren heen genoeg ervaring met verven. Altijd spijt gehad van goedkope verf. De dekkracht is vaak minder, het resultaat soms streperig. Voor die paar euro verschil raad ik je echt aan een goed merk te kiezen en laat je adviseren in een goede 'doe het zelf'- winkel of behang-/verfzaak. Tenzij je je achteraf de haren uit het hoofd wenst te trekken! :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100