acrylaat op glas lijmen, welke lijm is daarvoor nodig?

Ik wil op een glazen deur met barsten acrylaatplaat (perspex kunstglas) lijmen. Welke lijm is daarvoor het meest geschikt? Bestaat de combinatie acrylaat met glas? Zoniet, heeft dan acryl/acryl de voorkeur? Of ????

Alvast bedankt!

Toegevoegd na 1 minuut:
Deze vraag vermeerderd de kennis over doe het zelfzaken toch? Ik hoef geen productnaam maar wel de eigenschappen van een product. Ik snap het uitroepteken niet:-(

Toegevoegd na 4 dagen:
Ik weet inmiddels het antwoord: bisonpolymax, verkrijbaar bij bouwwinkels. Polycarbonaat is zeer geschikt voor buiten en breekt niet, dus geschikt voor mijn probleem. Werk zet het uit of krimpt het. Advies was om plm 4 mm ruimte aan alle kanten te houden. Het insmeren van de barsten was ook een goed plan.
Via internet kun je bedrijven vinden die precies jouw maar hebben. Afwijkend dus van wat de bouwmarkten bieden. En ongeveer even duur. Handig dus.
Bedankt iedereen die meegedacht heeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Haal het kapotte glas eruit en zet dan de acryl plaat in de sponning met beglazing kit. Zomaar een acryl plaat op kapot glas plakken word een puinhoop. Bovendien plakt siliconenkit uitstekend op glas, maar niet op acryl.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100