Ik wil lichtblauwe acrylverf mengen totdat het weer wit is? Kan dat? En ik heb 10 liter lichtblauw. Hoeveel wit heb ik nodig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Echt wit krijg je het nooit, al meng je het met 1000 liter wit, er blijft een tinje aan zitten.

Wit bedraagt alle kleuren uit het spectrum. Dus als je van alle kleuren evenveel hebt krijgt je weer wit.

Dat zou nog wel eens tegen kunnen vallen,hoeveel je daar voor nodig hebt.Het is ook maar de vraag of je het echt wit krijgt. Even een tip,begin met 100cc verf en kijk hoeveel wit je moet toevoegen voor de gewenste kleur wit.

Het is makkelijker en goedkoper om witte verf te kopen. Waarom wil je het mengen?

Oneindig veel. Maar er is hoop, want ik heb eens een schilder gekend die in een witte pot verf een drupje blauw deed om het witter te laten lijken. Ik zou eens beginnen met 100 liter.

Als je het doet om geld te besparen - om die lichtblauwe verf niet weg te hoeven gooien - koop dan alsjeblieft nieuwe witte verf. Zelfs de grootste kamer is te klein voor het mengproject. Je hebt honderden liters verf nodig voor een acceptabel resultaat.

dat gaat echt niet lukken, je zult gewoon wit moeten kopen. Als je het zonde vindt van de blauwe verf (naam ECO suggereert betrokkenheid met het milieu?) zou je die emmer op http://www.gratisafhalen.nl/index.php kunnen zetten of marktplaats oid.

in opzicht, en dit is hier wel het geval, zul je dit niet kunnen verkrijgen, je gooit het best diie verf weg (containerpark) of je gebruikt deze om een andere plaats te schilderen,

Als je de kleuren waaruit ons daglicht bestaat weer bij elkaar doet, krijg je weer wit, maar als je alle kleuren verf bij elkaar doet, krijg je grijsachtiglichtblauw, maar nooit meer wit. 10 l. lichtblauwe verf kan je dus ook nooit meer wit krijgen alleen minder blauw. Doe er rood bij, dan krijg je bruin. Geel er bij, krijg je groen. Maar wit krijg je het nooit

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100