Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

welke houten vloer kan ik leggen op tegeldragers?

Ik zou mijn terrasvloer graag leggen op tegeldragers, die verstelbaar zijn. Eén kan van mijn vloer is cementtegel, de andere kant dolomiet op aarde.
ik zou graag een houten vloer leggen. Ik dacht aan houten tegels van 100x100 of 50x50 (liefst natuurlijk 100x100 dat gaat sneller).
Zijn er bepaalde vereisten qua afmetingen, ik bedoel dan vooral van dikte van de planken.
Hieronder enkele links zowel van tegeldragers als van terrastegels.
https://www.google.be/search?q=tegeldragers+voor+houten+tegels&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiNqvW9w73LAhXDXRoKHU8FDJcQ_AUIBygB&biw=1280&bih=699#imgrc=60_v0VXxWH4IEM%3A

https://www.brico.be/nl/tuin-buitenleven/tuinhout/terras/terrastegels/central-park-tuintegel-bangkira%C3%AF-100-x-100-cm/5084031



https://www.brico.be/nl/tuin-buitenleven/tuinhout/terras/terrastegels/g158/

8 jaar geleden
41

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Er zijn verschillende soorten houten vloeren die geschikt zijn voor tegeldragers. De meest voorkomende zijn lamelparket, lamelplanken, massief hout en laminaat. Het is belangrijk om te controleren of de tegeldragers sterk genoeg zijn om de vloer te dragen.
(Lees meer...)
Bronnen:
5 maanden geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding