Plafondkap lamp sluit niet aan (zie foto): creatief idee hoe weg te werken?

Omdat we een nogal zware kroonluchter hebben opgehangen, hebben we hiervoor een ijzeren plaatje gebruikt met daaraan 2 stevige ijzeren hangers. Het probleem is nu dat de plafondkap niet meer netjes op het plafond kan aansluiten.

Heeft iemand een creatief idee hoe we dit netjes kunnen wegwerken? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je ervan houdt, kan je een rozet plaatsen waarmee je de draden kan wegstoppen. Hierbij een link, maar er zijn nog talrijke varianten natuurlijk. http://www.lijstenornament.be/alle-producten/rozetten/homestar-vidella-eps/ Toegevoegd na 9 minuten: je hebt zo trouwens in alle maten en soorten (als je even zoekt) : modern, klassiek, retro.... en ze zijn supermakkelijk te bevestigen.

Als de lamp nog los kan, dan kun je een stukje afvoerbuis op maat zagen, ontvetten, schuren (ook de zaagrand), stofvrij maken, in de grondverf en in de goede kleur verven en tussen het plafond en de lamp klemmen. Deze zijn te koop in verschillende diameters.

de lamp weer losmaken uit het kapje 2 sleufjes vijlen zodat de rest van het kapje op het plafond past en over de beugel heen valt de beugel doe je met de zelfdeverf wit maken zoals het plafond. het kroonsteentje frommel je in de contactdoos en dan moet hij netjes aan sluiten Toegevoegd na 4 minuten: een kram met schroefdraad in de gaatjes schroeven zou ook beter zijn dan de sluiting zulke krammen zijn verkrijgbaar bij de autohandel die worden normaal gebruikt voor uitlaten

Ik heb een plaatje mdf genomen. Gat in het midden. Tegen het plafond gelijmd en daarna de lamp door het gat opgehangen. Ziet er netjes en strak uit

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100