Hoe repareer ik een gat van 2 cm2 in een grote gestucte muur zodat dit niet meer opvalt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Begin het gat helemaal te vullen met plamuur. En als dat gedroogd is, kijk dan of je de rest kan afwerken met hetzelfde materiaal waarmee is gestuukt. Wij kregen van de stukadoor destijds een jampot vol met dat spul. En afgelopen week (6 jaar na dato) nog weer een gat ermee weggewerkt.

Vullen met Alabastine. Gladstrijken met een plamuurmes. En Vooral !!! Met een natte spons het overtollige materiaal rondom het gat verwijderen. Anders eindig je met een heel lelijk plakkaat.

je doet een beetje tandpasta in dat gat en dan moet je het goed laten opdrogen . en als je het goed uitsmeert zie je na een paar uur meestal niks meer . ( de tandpasta moet wel helemaal wit zijn ) anders zie je ook bijvoorbeeld blauw en rood en dat valt wel op haha .

Je kunt het beste een vuller gebruiken met een korrelige structuur zo vallen de plekken minder op. Als je een gewone vuller gebruikt krijg je gladde plekken en leg je er meer het accent op. Als je dit type vullers gebruikt dan valt het minder op. Van alabastine kun je een goede vuller krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100