Hoe maak ik tekst/reliëf in een metalen dogtag?

Dogtag is zo'n ketting met een ijzeren plaatje uit het leger.
Ik wil er graag tekst op/in zetten, hoe doe je dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met slagletters, ...echter is het denk ik mooier goedkoper en minder omslachtig, om ze kant en klaar te kopen. Het zou me niets verbazen dat hier een website voor is ( www.dogtag.nl)? Toegevoegd na 6 minuten: In 1 x goed gegokt.... Alleen werkt de link niet door 1 van de aanhalingstekens. www.dogtag.nl

In een sportprijzenwinkel kan men allerlei metalen en andere materialen graveren. Die winkels verzorgen de prijzen voor wedstrijden en de teksten bij die prijzen. Daar zal men ook dogtags kunnen voorzien van een tekst. Zoek dus naar een sportprijzenwinkel in jouw buurt, wijk of stad om de dogtag te kunnen laten voorzien van een tekst. Bij een persoonlijk bezoek aan de winkel kan je ook eenvoudiger uitleggen wat precies jouw bedoeling is, dan wanneer je dit verzorgt via internet.

ik heb 2 maanden terug ofzo bij de lidl een graveersetje gekocht, hier kun je het zelf mee doen. (je kunt er ook aardewerk, glas en hout mee graveren, altijd leuk wanneer je iets origineels kado wilt doen, was 12,95 geloof ik)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100