Hoe kan je zuignapje beter laten zitten?

Zonnescherm in auto laat steeds los.

Toegevoegd na 19 minuten:
Misschien komt het wel door de oneffenheden van de raamverwarming

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wat wij met kerst versiering gedaan hebben op het raam is haarspray op de zuignap gespoten en op de raam gedrukt, 3 weken vast!!

Maak de zuinap en het raam goed schoon met spiritus. Dan het zuignapje vochtig maken en plakken. Als het niet blijft zitten is de zuignap vervormt en kun je beter een nieuwe kopen.

een zuignapje blijft aan een raam zitten, omdat je hem vacuüm drukt. als je zorgt dat er geen lucht onder het zuignapje komt, blijft ie gewoon zitten. misschien als je aan de randen iets doet dat zorgt dat er geen lucht komt, blijft ie zitten, misschien met water? maar dat loopt misschien gewoon weer weg. nouja, ik hoop dat je er wat aan hebt. ;)

Even ademen op je zuignapje, en dan direct opplakken en goed aandrukken.

Het raam en de zuignap eerst goed ontvetten met alcohol. Daarna maak je de zuignap een beetje vochtig en plak je hem op het raam. Hierna laat je hem ongeveer 12 uur helemaal met rust (zonder dat er druk op komt te staan). Dan is het vocht goed opgedroogd en zijn de zuignap en het glas aan elkaar gehecht.

Als het niet goed blijft zitten door kleine oneffenheden kan je eerst een (doorzichtige) sticker op de ondergrond plakken, en de (iets vochtige) zuignap op de sticker plakken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100