Als je een bouwdroger huurt, heb je dan krachtstroom nodig?

Ik zit te zoeken op verhuursites want ik heb een bouwdroger nodig (Geen verwarming) ik moet met het ding 2 trappen op, dus 70kg is uitgesloten.

Maar al die sites missen informatie. De ene site zegt voor ruimtes van 400 kuub, maar vergeten dan erbij te zetten hoe zwaar dat ding is.

Andere site zegt hoe zwaar het ding is, maar niet of het een bouwdroger is of een verwarming...

En geen enkele site zegt wat voor stroom je nodig hebt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De ruimte waar die instaat maakt weinig uit, het enige wat echt uitmaakt is het aantal liter per dag. Is 66 kg wel een optie? http://www.boels.nl/huren/klimaatbeheersing/droging/condensatiedroger-80-liter nog een maat kleiner is misschien te klein: http://www.boels.nl/search?q=bouwdroger anders hier de kleinste: (eventueel 2 of meer) https://www.borent.nl/materialen/tag/bouwdroger de 80 liter daar is dezelfde als bij Boels. Toegevoegd na 28 seconden: Oja: allemaal 230V

Nee, dat hoeft niet, kijk eens op onderstaande link, bij de specificaties staat "W/V", het tweede getal staat voor voltage. Succes. http://www.boels.nl/huren/klimaatbeheersing/droging Toegevoegd na 15 minuten: Het gewicht staat hier trouwens ook bij.

Nee, dat hoeft niet. De meeste bouwdrogers die je bij de boels (www.boels.nl) of vergelijkbaar (borent, karwei (werkt wel weer samen met Boels)) kunt huren zijn over het algemeen 230V. Er zitten ook krachtstroom drogers tussen, maar de meeste niet. Gewoon even bellen voor het gewicht, kunnen ze je zo geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100