hoe maak ik een betegeld balkon waterdicht?

het betegelde balkon van ons vakantiehuis is niet meer waterdicht. Er zij wat voegen weg etc.
Met name als er sneeuw is blijven liggen, sijpelt het dooiwater langzaam door.
Wie heeft er een suggestie om dit op een goedkope en simpele manier op te lossen. Ik heb 2 linker handen en een slecht gevulde portefeuille. Zelf dacht ik aan een laag bitumen eventueel afgestrooid met split. Iemand suggesties voor wat betreft materialen?
bedankt voor het meedenken

Weet jij het antwoord?

/2500

Is het de bedoeling dat je het balkon kan blijven gebruiken. Bitumen (ook met split) is daar niet echt geschikt voor, zeker niet als de zon erop staat. Ik zou voor een coating gaan: http://www.coatingprotect.eu/EN/coatings/super-therm-r.html http://www.hypertectum.nl/NL/producten/hypertectum.html?PHPSESSID=419745cdd94500c82a6cc13e6ca15fa2 Welke precies, vooral omdat het om een balkon gaat, zou ik aan een specialist vrager. Het kost ongeveer 200,- per 10kg en je gebruikt 1 tot 2 kg per m2. Het verbruik zal aan de lage kant ligt op gladde tegels. Misschien zou je het zelfs alleen in de voegen kunnen later lopen?

Ik zou de voegen uitkrabben (daar zijn speciale apparaatjes voor) en opnieuw voegen. Dan ziet het er weer keurig uit denk ik. De losgelaten voegen alleen plaatselijk uitkrabben kan ook als je een beetje kleurverschil niet erg vindt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100