Zijn vinyl rolgordijnen te verven.. met textiel verf oid... ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het beste kun je naar een auto materialen zaak gaan en daar een spuitbus halen speciaal geschikt voor vinyl want met een kwast ofzo gaat dat niet lukken maar met een spuitbus wel deze spuitbussen zijn speciaal voor vinyl er zit een soort weekmaker ofzo in waardoor de verf flexibel blijft anders zou het als het droog is er zo weer af brokkelen.

Vinyl is gewoon niet geschikt om te verven, en schuren gaat hem al helemaal niet worden ivm met de toplaag die erop zit, krijg je alleen maar krassen erop. Toegevoegd na 5 minuten: dus zal de verf niet houden en er van afklappen

Je kan informeren bij een winkel die verf verkoopt. Er zijn primers (grondverf) die op de meeste kunststof materialen houden. Daarna kan je ze lakken (glans of mat of een mix ervan). Een andere mogelijkheid is de rolgordijnen eerst puntsgewijs te beplakken met bvb kreukvrij papier (of juist kreukbaar voor een fraai krakkelé effekt) en het dan te beschilderen als het wit is en die kleur niet bevalt. Textielverf zal vermoedelijk niet houden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100