Schilderijen ophangen aan gordijnrail ?

Ik vind die echte systemen te duur voor een logeerkamer, dus dacht ik , een gordijnrail te bevestigen boven aan die muur, krijg ik ook wel 3-4 gaten maar met zo'n systeem ook, het is een spierwit plafond en muur.. het gaat me er echt om de dingen te kunnen verfplaatsen. c.q te wisselen zo af en toe, is dit wat ???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, werkt als een speer. Ik heb dat ook. Ik heb redelijk wit behang, dus ik gebruik een wit touw hiervoor. Gebruik geen visdraad, dat is klotespul. Moeilijk te verwerken en is naar mijn gevoel niet stevig genoeg. Ben daar mee begonnen maar heb het snel afgeschaft.

Dat zie je wel vaker dus dat kan.

Ik zou niet weten waarom niet. En je gaat toch niet op n logeerkamer zoiets duurs ophangen.

Dat werkt prima en..., voordelig! Gebruik transparant visdraad (dierenwinkel), om de objecten fraai en nagenoeg onzichtbaar op te hangen.

Goed idee en een stuk voordeliger dan bestaande rails. Een vriend van mij heeft hetzelfde gedaan en heeft bij de bouwmarkt een erg mooie rails gevonden waar je de 'haakjes' niet in ziet. Hij heeft (als eerder genoemd) ook visdraad gebruikt. Ziet er goed uit!

Lijkt me een uitstekend idee. Ik heb zelf jaren lang zulke echte systemen in kantoren, directiekamers, en gangen en hallen bevestigd. Jouw idee lijkt me een uitstekend alternatief Niet duur! en prima geschikt voor schilderijen en poosters aan te bevestigen naar eigen inzicht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100