Verschil tussen gewone-, rechtse- en linkse blikschaar?

Ik wil in een dunne aluminiumplaat gaten knippen. De plaat gebruik ik dan als spatbescherming over mijn glazenkookplaat. Dus gaten voor de branders en knoppen. Maar nu zie ik bij de Praxis de drie in mijn vraag genoemde verschillende blikscharen. Wat is het verschil en welke moet ik nemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

het is net zoals een gewone schaar links of rechtshandig als je een gat wilt knippen heb je een zo kort mogelijke nodig ,vroeger hadden ze ook blikscharen die rond waren of die nog te koop zijn weet ik niet

Als ik het goed heb onthouden zijn er 3 soorten blikscharen,1 linksom is rood van kleur.2 rechtsom is groen van kleur.3 rechtuit is geel van kleur. Ben je rechts of links? Je weet in iedergeval weer iets meer,probeer het uit! succes.

Het gaat er niet om of je een schaar links of rechts noemt, het gaat er om wat je er mee wilt doen. Als je de plaat in je linkerhand houdt en je wilt zien wat je er af knipt, dan heb je een schaar nodig waarbij je het stuk plaat kunt zien dat uitsteekt. Wil je kunnen zien wat er van de plaat overblijft tijdens het knippen, dan heb je een schaar nodig waarbij je het linkergedeelte kunt zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100