ik heb mijn controller gespoten en op moeilijk berijkbare plaatsen dekt de verf totaal niet (zie foto). hoe krijg ik het zodat het overal dekt?

Ik Heb deze plastic controller gespoten maar op sommige plekken denkt niet goed. Ik heb eerst plastic primer gespoten en toen lak maar op sommige plekken dekt hij niet. Hoe zorg ik ervoor dat hij ook op de zwarte plekjes dekt? zie foto.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Goed schuren met heel fijn waterproof schuurpapier, dan goed ontvetten ( heel belangrijk, hier kan je desnoods ruitenreiniger voor nemen) goed droogmaken, toch maar weer inspuiten met plastic primer en dan in dunne laagjes spuiten. Beter meerdere dunne laagjes dan één dikke laag. Tussen de lagen door goed laten drogen. Succes!

Op schuren met fijn schuur papier p800 of p1000 dan spuiten en nog maals schuren en spuiten dan blanke lak erover heen zo werkt het waarschijnlijk wel

ik denk dat je hem nog een keer moet overspuitem en dan beginnen bij de moeilijk bereikbare plekken naar buiten toe dat werkt bij schilderen ook zo

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100